|
Welcome! |
Üdvözlünk oldalunkon! Az oldalon canon (film és könyvbéli) karakterek mellett keresett karakterek is megalkothatók. Szívesen vesszük, ha kútfőből született, "saját" karakterrel csatlakozol hozzánk. Az oldal egy ismert könyvsorozat alapján készült, egy-két kisebb nagyobb változtatással, mellyel igyekeztünk színesíteni a történetet.
Felhívjuk figyelmetek, hogy az a bizonyos fő szál, amit a könyvből/filmből megismertetek, nem befolyásolja a dolgok alakulását, és nem erre a szálra szeretnénk építeni.
(AZ OLDAL TELJES TARTALMÁT CSAK A REGISZTRÁLT TAGOK TEKINTHETIK MEG! )
Aki esetleg szeretné megnézni a filmet:
http://nezzsorozatokat.info/?s=1213&&e=28827
|
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 27 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 2:30 pm-kor volt itt. |
|
Kedves játékosok! Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy az oldalon +16/+18-as tartalom is fellelhető. Kiskorúak esetében az oldal nem vállal felelősséget az obszcén, és vulgáris kifejezések olvasásáért, habár a szabályzat értelmében az ilyen tartalmú hozzászólások fel vannak tüntetve a játéktéren!
|
|
|
| Készen vagyok! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Clary Fray Mondén
>>Hozzászólások száma : 240 >>Birthday : 1995. Nov. 14. >>Join date : 2013. Sep. 09. >>Tartózkodási hely : Brooklyn, New York
| Tárgy: Készen vagyok! Szomb. Márc. 01, 2014 3:38 am | |
| Készen vagyok!
Itt jelezheted ha készen van az előtörténeted, majd valamelyik admin elolvassa és elfogadja/javításra "visszaküldi". | |
| | | Amelia Dalton Angel
>>Hozzászólások száma : 16 >>Birthday : 1842. Aug. 27. >>Join date : 2014. Mar. 01. >>Tartózkodási hely : † New York †
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Szomb. Márc. 01, 2014 8:01 am | |
| Én leszek az első! Elkészültem! Remélem nem lett nagyon ramaty! | |
| | | James Wright Demon
>>Hozzászólások száma : 83 >>Birthday : 0994. Feb. 03. >>Join date : 2013. Sep. 09. >>Tartózkodási hely : Ahol kell.
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Szomb. Márc. 01, 2014 8:22 am | |
| El is vagy fogadva! | |
| | | Alicia Mikaelson Warlock
>>Hozzászólások száma : 3 >>Birthday : 1158. Nov. 27. >>Join date : 2014. May. 10. >>Tartózkodási hely : ⊱ ahol a kedvem tartja
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Vas. Május 11, 2014 2:19 am | |
| ⊱ magam is elkészültem a karakterlapommal. | |
| | | James Wright Demon
>>Hozzászólások száma : 83 >>Birthday : 0994. Feb. 03. >>Join date : 2013. Sep. 09. >>Tartózkodási hely : Ahol kell.
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Hétf. Május 12, 2014 7:59 am | |
| El vagy fogadva! | |
| | | Lyra Greenfell Fairy
>>Hozzászólások száma : 3 >>Join date : 2014. Sep. 05. >>Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Hétf. Szept. 08, 2014 9:24 am | |
| Sziasztok, elkészültem! Remélem, jó helyre posztoltam...: ) | |
| | | James Wright Demon
| Tárgy: Re: Készen vagyok! Kedd Szept. 09, 2014 8:23 am | |
| Szia! Elfogadtalak! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Készen vagyok! | |
| |
| | | | Készen vagyok! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|